Ne demek?

Wiki Article

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli kavara ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Bu konuda yetkili yangın firmasından katkı alabileceğiniz üzere, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının yoklama şeşna tuzakınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde tahliye edilmesine olanak tanılamar.

Yangın kapısı kilidi bapların en önemli aksesuarlarından biridir. Kapının resen kapanmasının arkası sıra kilit devreye girer ve tütün ile ısının karşı tarafa geçmesini önleyecek önlemi allıkır. Bu önlem bapnın pıtrakı sıkıcaya kapanmasını sağlamaktır.

İnsanların hayatını kurtaran yangın kapısı; bununla yetinmeyerek yangının farklı bölgelere yayılmasına da beis olur. Bu sayede, yangının yaratması beklenen kazançlı etkilerini en aza indirir.

Ancak, yangın kapısı vandözları beyninde bedel değişiklıkları olabilmektedir. Bazı vandözlar, şayan fiyatlarla nitelikli yangın bapları satarken, diğerleri koca fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Yangın takkadak bapların katkısızlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla selim orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması bağırsakin bapnın çabucak kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece bol ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte Yangın Kapısı bedel enseışını getirmektedir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın bapsına bakılırsa çok elan yeğin ürün kalitesi demektir. Bu da fevkda belirttiğimiz kabil bedelı vasıtasız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapısının fiyatı da 4000 TL den çıbanlamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi mukannen sertifikasyon kurumları tarafından meydana getirilen testler ve ifade ile belirlenir.

Yaman geçişini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını çelmek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Bir binada hangi tür yangın merdiveni kullanılacağını belirleme kılmak karınin uzmanlara danışmak gerekir. İyi bir yangın firmasına danışmak yahut çatı denetiminden mesuliyetli özel yapılardan kuruntu çalmak, yangın merdiveni seçimini kolaylaştıracaktır. Binanın mimari konstrüksiyonsına munis yangın merdiveni seçilebilir, binanın kullanma amacına yarar türler tercih edilebilir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri afet anlarında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok maliyetli hale getirmiştir.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını artırabilmektedir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle yapım edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page